کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

پاکستان و آمریکا توافق کردند همکاری‌های تجاری و اقتصادی خود را گسترش دهند

پاکستان و آمریکا توافق کردند همکاری‌های تجاری و اقتصادی خود را گسترش دهند  وزارت دارایی پاکستان اعلام کرد در پی دیدار وزیر دارایی این کشور با وزیر بازرگانی آمریکا، دو کشور بر سر تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی به توافق رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 19
کد خبر: ۲۸۳۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، دولت پاکستان در بیانیه‌ای اظهار داشت «محمد اورنگ‌زیب»، وزیر دارایی این کشور، با «هاوارد لوتنیک»، وزیر بازرگانی آمریکا، در واشینگتن دیدار و گفتگو کردند. بر پایه این بیانیه، طرفین در جریان این دیدار بر تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی در راستای ایجاد شراکتی سودمند و متقابل میان اسلام‌آباد و واشنگتن به توافق رسیدند.

بر اساس این بیانیه، هیئت پاکستانی در جریان سفر به واشنگتن با «جیمی‌سون گریر»، نماینده تجاری آمریکا، نیز دیدار داشت. محور اصلی این مذاکرات، توسعه تعاملات اقتصادی دوجانبه، تسهیل دسترسی به بازار و بررسی زمینه‌های نوین همکاری عنوان شده است.

«اورنگ‌زیب» اذعان داشت آمریکا همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری پاکستان به‌شمار می‌رود و بر تمایل اسلام‌آباد برای گسترش همکاری‌ها در زمینه فناوری اطلاعات، معادن و کشاورزی تصریح کرد. 

وی افزود، هدف از این تلاش‌ها، تنوع‌بخشی به روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با هدف تأمین منافع اقتصادی مشترک است. دو طرف همچنین نسبت به نتایج مثبت مذاکرات جاری ابراز خرسندی کردند و مقرر شد گفتگوهای تخصصی تا هفته آینده نهایی شود.

اورنگ‌زیب و لوتنیک ماه گذشته، یک نشست آنلاین برگزار کردند که موضوع اصلی آن، بررسی تعرفه‌های تجاری بین دو کشور بود. این نشست بخشی از تلاش‌ها برای بازنگری در روابط اقتصادی دو طرف، در شرایط جدید جهانی به شمار می‌رود. 

پاکستان می‌خواهد تعرفه‌های بالایی را که در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ بر صادراتش به آمریکا وضع شده بود، کاهش دهد؛ از جمله تعرفه 29 درصدی بر برخی کالاهای پاکستانی.
بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستانی در سال 2024، پاکستان در تجارت با آمریکا حدود 3 میلیارد دلار مازاد تجاری داشت. برای متعادل کردن این وضعیت، اسلام‌آباد پیشنهاد کرده واردات کالاهای آمریکایی، از جمله نفت خام، را افزایش دهد و در کنار آن، مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌گذاری آمریکا در بخش معادن ارائه کند.

هم‌زمان، بانک صادرات و واردات آمریکا (US EXIM Bank) نیز در حال بررسی تأمین مالی پروژه‌هایی به ارزش 500 میلیون تا یک میلیارد دلار در بخش معدن پاکستان است؛ از جمله پروژه بزرگ استخراج مس و طلا در منطقه «رِکو دِق» که حدود 7 میلیارد دلار ارزش دارد./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار